Загатка

6/04/2013

Три години пред да дипломира се вработил како референт за извршување и правни работи во Јавно претпријатие. 
Во 2009 дипломирал и веднаш станал заменик директор на Јавно претпријатие. 
Следната година добил унапредување како директор на Агенција за млади и спорт. 
Па станал државен секретар во Министерство за правда. 
Шест месеци - помошник на директорот на Агенција за катастар на недвижности.
И, оп - од некни, министер за труд и социјална политика. 
Роден е на 7 мај 1985 година во Скопје. 
Има 28 години и оди во градинка како министер.
Погоди кој е!

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week