Некронимот не го даваме!

5/12/2010


Еве го гордиот борец за уставното име и „фиромскиот“ идентитет.

4 коментари:

За татковината се работи!

Анонимен рече...

не само што не го даваме, туку го унапредивме со тоа што му ставивме и наводници. сега сме "the former yugoslav republic of macedonia" (http://coe.int)

јаки патриоти се момциве, секоја чест.

Мирјана рече...

Ова е резултат на една неука и изгубена дипломатија која што најголемите неуспеси сака да ни ги продаде како најголеми успеси. Секоја шуша во Советот на Европа може да ги прелаже и изигра.

Кочо Игновски рече...

А што е ова некои патетици вчера правеле концерт на плоштад за одбрана на името??? Хахаха боже господе не ми се верува каков народ сме! Ало свестете се и нападете го Груевски!!!

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week