Македонски шуми

3/13/2008

Овојпат, на тема Македонски шуми.
Појаснување:
Некои се посомневаа дека измислувам за етикетата во фармерките. Станува збор за етикета на Blue Petrol, која ја користи во комерцијални цели изреката на Елеонор Рузвелт.


2 коментари:

Akinogal рече...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

Анонимен рече...

-“Зошто македонските граѓани практично се откажаа од уставното име и прифатија нивната држава да биде признаена во ОН без (уставното) име, со понижувачка дескрипција? Зошто не се побунија и не ги сменија политичките претставници кога потпишаа дека нивната држава ќе биде посочувана како „Бивша Југословенска...“ се' додека не се постигне спогодба за разликите во однос на нашето име со Грција?...“-
Жаре , а зошто и ти само пишуваш и пишуваш и .... само пишуваш А БАРЕМ ЕДНАШ НЕ СЕ ПОБУНИШ.
Или мислиш дека пишувањето за небунењето на другите е БУНТ?!
Мирко Христов - Струмица

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week