Македонски парадокси

3/20/2008

Вчерашната колумна: Македонски парадокси


2 коментари:

Анонимен рече...

See here or here

К. рече...

Зошто имињата ги пишуваме нечитливо на латиница? Кога веќе не се на кирилица добро би било да се напишат така што би можеле да се прочитаат коректно, на пример „Zharko“. А да напишеш Zarko е исто како кога некојси Charles на кирилица го напишеме Цхарлес, па пусти Чарлс да се чуди зошто погрешно му го изговараме името.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week