Ветената земја

5/20/2009


Еве ги последните две колумни:
Ветената земја
Митот за црвената линија

Го постирам и исечокот од веб-страницата, дури не го смениле :)


3 коментари:

Развигор рече...

Здраво Жарко,

Линковите во постот не работат, еве ги активните:

Ветената земјаМитот за црвената линија

Јофе рече...

Ветената земја прееска го читав... закон, закон... :))

Анонимен рече...

Неколку пати имам оставено коментари со негативна критика за твоите пишувања бидејќи беа тендециозни и неконцизни, меѓутоа овој пат едноставно морам да те пофалам. Многу реално видување на состојбите во нашата држава, потполно се согласувам со забелешката за аматеризмот при објавување на јавни текстови (било на интернет или на некое др. место) и потполно се согласувам со генералната забелешка дека ниедна власт не се држи до принципите и законите на оваа наша мила држава Република Македонија.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week