И по Тито Грујо!

6/11/2012

„Уште посмешно е кога тврди дека тие го изградиле и автопатот Александар Велики, кога тој пат во најголем дел е изграден од Јосип Броз Тито, кога имало ударнички акции, и се викаше „Братство единство“..“ (Груевски)
Убавина: Ќе ти изгради Тито автопат, а ти само ќе си го преименуваш и присвоиш!

А каде е автопатот што го изградил Грујо?

Каде исчезна супер-брзата локомотива со која го лажеа народот пред 6 години?

Да не беа Отоманците, сеуште ќе немавме железница.

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week