Животните и сексот (2)

1/25/2008

Конечно, украдов малку време да му одговорам на „Жак Кусто“, кој ме критикува:

„Она за слонот и носорогот ти е смешка невидена. Де дај линк молим те. Ти гарантирам не само јас туку и медицината дека парењето помеѓу животни од различни видови е практично невозможно. Кога велам парење мислам на добивање плодно потомство или добивање воопшто на било какво потомство.“ (Животните и сексот)

Еве го линкот со слонот и носорогот, со импресивните коментари.

Не се само маските доказ дека парењето помеѓу животни од различни видови е практично возможно. Доказ е и постоењето на лигар („бебе“ од лав и тигрица) и тигав („бебе“ од тигар и лавица). Женките од овие хибриди се фертилни.

Еве и како кучињата можат да си го дркаат стоејќи на две нозе, и како кенгурите практикуваат аутофелацио.

Повеќе аргументи - во денешната колумна во „Форум“.

2 коментари:

Анонимен рече...

Одрекувањето на секс меѓу животни од различен вид е поврзано со Библијата која го прогласува секое спарување на различни видови како неприродно и нечисто. Ама таму се оди и понатаму, па не смее да се носи ни облека составена од различни материјали, ниту да се сеат два вида семе на иста нива.

Анонимен рече...

Appeal for Prompt Action of the President and the Government of Republic of Serbia
We appeal* to the President and the Government of Republic of Serbia to challenge responsibility of United Nations Secretariat before International Court of Justice, for not annulling the decision of independence of Kosovo. We appeal that the following Draft Resolution promptly be placed at the (Special) Session of the General Assembly of the United Nations:

DRAFT RESOLUTIONThe General Assembly,Considering the Article 2(1, 4, 7) of the Charter of the United Nations,Considering the Article 4 of the Charter of the United Nations,Considering the Article 104 of the Charter of the United Nations,Considering the United Nations Security Council Resolution 1244,Considering the functions and powers of the United Nations Secretariat provided for in the Charter of the United Nations,Considering the General Convention on the Privileges and Immunities of the United Nations of 1946, and, in particular, the legal character of Article 1 and Article 8 (30),Taking note that a difference in the legal interpretation of the Charter of the United Nations has arisen between the Serbia and the United Nations Secretariat over the legality of not discharging responsibility for annulling decision of provisional organs on Kosovo for independence,Considering the Article 96 of the Charter of the United Nations,For the purposes to determine whether by the non-acting in annulling the mentioned independence of Kosovo, United Nations (Secretariat) has violated its duties enshrined in the Charter of the United Nations,And for the purpose to determine further course of action,Decides to submit the following legal question to the International Court of Justice:Has the United Nations (Secretariat) violated its duties enshrined in the Charter of the United Nations in non-acting in annulling independence declared by provisional organs of Kosovo?

(Furthermore we strongly urge Serbian government to initiate United Nations General Assembly Resolution in which member states of the United Nations will be requested not to recognize Kosovo, until Advisory Opinion of International Court is delivered, and the General Assembly of the UN act accordingly.)* Made by the joint team headed by dr. Igor Janev, Senior Researcher at the Institute for Political Studies (Institut za političke studije), Belgrade, Serbia, web posted: 16. 02. 2008.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week