Македонија: ем зелена, ем ѓубросана!

1/02/2008


Новогодишен подарок за верните читател(к)и:
македонска десктоп тема
(предел во штипско снимен во декември)

2 коментари:

marica@freemail.com.mk рече...

Како прво среќна Нова 2008 година.
Како второ сликата е одлична!!!!
Како трето лесно е од пред компјутер да се дава коментари повелете организирајте се па да исчистиме сите заедно !!!
Поздрав активен (еколог)!!!

Мора од некаде да се почне :)
Ко за почеток, секој нека си ја исчисти сопствената нива!
И Среќна Нова Година за сите еколози!

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week