Антикоманијата продолжува

10/12/2010

Денес дадов изјава за „Алфа ТВ“, пред депонијата покрај Министерството за транспорт и врски, во врска со најавата дека Општина Центар ќе гради нов споменик на Филип II за 5 милиони евра:
„Буџетот на Општина Центар за одржување на јавна чистота е 115 пати помал од потрошените пари за споменици во 2009.
Тоа е страшно. Скандалозно.
Ова е чин на корупција и злосторство против над 326.000 невработени и над 31% сиромашни луѓе во Ма
кедонија“.

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week