Сексуално образование

11/07/2007

Колумната Сексуално образование во „Форум плус“.

3 коментари:

у пролаз рече...

Не ги кври децата. Учи од нив.

распеани феминист(к)и рече...

Жарко, каков е овој сексизам од твоја страна?
Зборуваш за воспитувач(к)и и за експерти и наставници. А каде се експертките и наставничките? Или сметаш дека местото на жената е во градинките и забавиштата, а за посериозните прашања се грижат мажите? Навистина недозволиво однесување. И после очекуваме позитивен извештај од ЕК? Со вакво однесување нема шанси.
СРАМОТА!!!

Благодарам за укажувањето на пропустите.
Напротив, сметам дека и за мажите треба да има место во градинките, и дека и во ова подрачје треба да важат критериумите за родова еднаквост.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week