Наслов на годината!

12/09/2007


Македонските производи не конкуренти на сатанските пазари


Странските пазари - сатански,
домашните - од Господ благословени!

Lapsus Diabolicus!

2 коментари:

GoodBytes рече...

Кај кој Ѓавол извезуваш?

Втор момент: „не конкуренти“.

Трет момент: „Бидејќи Владата не понудила добра извозна стратегија...“ - имплицира дека Владата треба да им ги продава производите на домашните за извоз неспособни производители.

Чире Цар!

„Сатанските пазари“ - добар наслов за роман :)

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week