Македонски икони

10/18/2007


Фотографијава е снимена во август годинава - дел од соба во едно од најзабитите села во Македонија.

6 коментари:

roxy рече...

интересно.

Стойчо рече...
Авторот го отстрани коментаров.
viktorija рече...

сум видела и пожестока иконографија во Смојмирово, Берово во кафана Америка.. кој бил може да раскажува :)

нена рече...

во гари има две простории за општествен живот- локалната кооперација и локалната кафана.мислам дека беше у кооперацијата- на еден те ист ѕид сложно се закачени тито, киро, гоце и доста димовска.
наградно прашање- чиј портрет беше најголем? :)
за приватните простории ич да не зборам...мада треба едно нешто да се знае- изборните постери често служат како добра подлога за заштита на ѕидовите, особено во кујни кај што се пржи па тоа после прска. и ова сум видела.

Анонимен рече...

Gresis, zarko, ne se site tie heroi. Tose naskoro ke bide kanoniziran vo svetec.

Анонимен рече...

Igor Janev proposed this question of UNGA for ICJ: "Is the unilateral declaration of independence by the Provisional Institutions of Self-Government of Kosovo in accordance with international law?".


29.09.2007. Belgrade

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week