Газда Трифун - домаќинот!

10/20/2007


Едно нешто ме интересира.
Да беше мостов лично негов, дали за него вака ќе се грижеше?

5 коментари:

volan рече...

:)

UnderConstruction рече...

Ехееее, Газда Трифун да се грижеше за државната /општествената/ сопственост, немаше сега да биде Газда што-не-може-да-ја-доврши-реченицата-што -ја-почнал,-а-не-да-сврзе-две, туку обичен државен службеник што-не-може-да-ја-доврши-реченицата-што -ја-почнал,-а-не-да-сврзе-две:)))

Кибицер рече...

Во паркот секојдневно е полн со посетители од сите возрасти: деца, млади, стари.

Прашање на време кога некој ќе се повреди минувајќи преку испокршените мостови во Градски парк. Па дури може да дојде и до фатални последици.

поздрав.

Анонимен рече...

Во срцево, имам конструирано... еееден мост, извини... душо...

Анонимен рече...

Igor Janev proposed this question of UNGA for ICJ: "Is the unilateral declaration of independence by the Provisional Institutions of Self-Government of Kosovo in accordance with international law?".


29.09.2007. Belgrade

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week