Предизборен силогизам

5/06/2008

Македонија има сила.

Македонија знае.

Знаењето е сила, знаењето е моќ.

Моќта корумпира.

Македонија е корумпирана.


2 коментари:

Анонимен рече...

Procitaj za IMETO vo MAKEDODOSKO SONCE, tekst na Igor Janev!

Анонимен рече...

Procitaj za IMETO vo MAKEDODOSKO SONCE, tekst na Igor Janev!

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week