Митот и реалноста

5/13/2008

Митот: Локомотивата на новата страница на ВМРО-ДПМНЕ.

Реалноста: Локомотива на Македонски железници на нивната страница.

Медиумите: Снимка на македонска локомотива од пред неколку години.

Потсетување: Македонски железници - наша тажна приказна

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week