„Остваруваме“

9/26/2008

Се сеќавате на графитот „Бурек да, ајвар не!“?
„...деновиве настрадаа домаќинки кои правеле ајвар во комплексот згради „Ламели“ во Кичево. Пријави заработиле четири семејства, кои правеле зимница на простор меѓу зградите...“ (Утрински весник)
Колку повеќе јадење бурек, толку помалку јадење ајвар!

4 коментари:

зоки рече...

Па што??

Универзално прашање, како и одговорот: „А зошто да не?“ :)

Анонимен рече...

Бујрум во таа твоја најомилена Европа да правиш ајвар пред зграда. Па сето тоа да го залиеш со домашна ракија.

Анонимен рече...

So merkite na vladata poishe odime nakaj Saudiska Arabija, otkolku nakaj EU.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week