Дали жените се луѓе?

8/27/2007

Прашањево ми се наметна по читањето на фото-рубриката „Луѓето и градот“, од последниот број на „Форум плус“.
На 8 фотографии се претставени 14 „луѓе“ во градски амбиент - и ниту една жена!

7 коментари:

oksimoron рече...

не, бре, какви луѓе.... жените се НАДлуѓе ! :)

Анонимен рече...

„Мажите и градот“
„Жените и гадот“ :)

kiberkotle рече...

Ха... имаш право... кафански ми делуваше целата статија

А кога најпосле жените ќе запејат „И тебе сам сита кафано...“ :)

Сатаниел рече...

Жарко, а да видиме дали на 25% од фотографиите се застапени сурати од малцинствата? Стварно бе мајко му, требаше да вметнат одредба во тоа Рамковниот за правична застапеност во фотографиите од списанијата.

Крајно време е да почнеш да ги пишуваш твоите „Сатаниелски стихови“ :)

Анонимен рече...

Treba da primenime srpskoto scenario: 1. akcija vo Generalnoto sobranie na OON za Sovetodavnoto mislenje od Megunarodniot sud za pravda; 2. pravno deluvanje vo Megunarodniot sud za pravda za dobivanje Sovetodavnoto mislenje. Preispituvanje, pravno, treba da sodrzi prashanje za legalitet na specificni dopolnitelni uslovi za RM pri priemot vo OON: 1. Referncata (BJRM); 2. pregovorite za sopstvenoto ustavno ime. Po dbivanje mislenje od sudot, Generalnoto sobranie na OON ke vospostavi RM vo svojata rabota i vo rabotata na drugite tela i organi vo OON.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week