Чакноризација

4/24/2009

Геро, што е тоа „разумен компромис“?
- Не знам, прашај го Џоле.
Џоле, што е тоа „разумен компромис“?
- Не знам, прашај го Грујо.

Грујо, што е тоа „разумен компромис“?
- Не знам, прашај го Бане.
Бане, што е тоа „разумен компромис“?
- Не знам, прашај го Фрле.
Фрле, што е тоа „разумен компромис“?

- Не знам, прашајте го Чак Норис.
Само Чак Норис знае што е „разумен компромис“.


Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week