ДНО

11/03/2006

Насловната страница на денешно „Време“ ја номинирам за „златна капина“ во категоријата „ad hominem шеги“, и тоа заради две „подигравки“:

1) „Поповски / и МО со Големо Уво“(со многу тенка линија под „Поповски“ и фотографија така врамена да едното уво на Поповски му излегува од рамката)

2) „Интервју - Виолета Аларова: Прекарите Доларова и Виларова се злобни измислици“ (со фотографија на Аларова со ептен зацрвенети образи).

Немам сили да коментирам.

ДНО.

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week