Сексуалноста во македонската блогосфера

12/25/2006

Вечерва, во 19.00, ќе се одржи предавање на тема „Сексуалноста во кибер-просторот“, со посебен осврт на „Сексуалноста во македонската блогосфера“.
Предавањето ќе се одржи во просториите на Институтот „Евро-Балкан“ (Партизанска 63, спроти „Симпо“), во рамките на школата за род и политика.
Повелете, ако сте заинтересирани.

4 коментари:

Новица рече...


Internet Chatroom Parody

ribaro рече...

тешко дека некој од блогерај има дојдено. Си имаа тие денес „подобра“ едукација.. во Хард рок.. а и се‘ си знаат ;)

дамјан рече...

@ribaro:
имаше неколку „блогери“ (малце глуп термин) ... а во ХардРок колку разбрав немаше многу луѓе.

мене ми се погоди муабетот :)
а и вечерва у „точка“ - блог-парти.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week