МАССО обвинува!

2/03/2007

„Професорите д-р Георги Чадловски и Олга Мурџева-Шкариќ шират хомофија во учебниците за високо образование, обвини Македонската асоцијација за слободна сексуална ориентација (МАССО), на вчерашната прес-конференција.“

(Познати професори шират хомофија во учебниците )

Други релевантни линкови:

Втори февруари не е ден на хомосексуалците, порача МАССО

МАССО: Втори февруари не е ден на хомосексуалците

МАССО потсети на правата на хомосексуалната популација

Лекарската комора да ја спречи хомофобијата

Хомосексуалците во Македонија против 2 февруари нивен ден- тоа е македонска измислица што ги дискриминира

МАССО: ВТОРИ ФЕВРУАРИ НЕ Е ДЕН НА ХОМОСЕКСУАЛЦИТЕ

па, и

Препорачана блог-прошетка (фала Шепард).

2 коментари:

Филозоф рече...

Ах, лектори, лектори...

Хомофија или хомофобија?!?

Е, да, смешно е, затоа и го издвоив :)
Уште една причина за воведување на сексуално образование.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week