АСНОМ и Македониа

4/17/2007

Прочитајте и сами што значи АСНОМ: „Антифашистко Собрание на Народното Ослободуенје на Македониа“.
Македониа - ами како!

2 коментари:

круг рече...

Македониа, но не и Југославиа, туку ЈугославиЈа :))

Можно е уште тогаш „Македониа“ да им звучело сепаратистички и „шовинистички“ :)

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week