Шеќеринска и Латас - Дупло дно?

9/25/2007

Прашањето е чисто реторичко.
Има ли нешто подосадно од претставата „Маме му ебам, кој прв почна!“?

8 коментари:

нена рече...

сериозно морам да си кажам дека не те сфатив. нешто се расправаат у јавност? или стварно тек сега си ја гледал м.м.е? :)
успут, кога сме на темата- го прочита сиквелот на латас на тема хомосексуалци и пропратни случувања? од вчера.

Собранието блокирано од автомобили на „граѓани од албанска националност“ кои се обидувале да упаднат во него (Латас)?
Пред и околу Собранието - „хаос“ („Алфи“, „Единица за брзо распоредување“...?)
Не ми е само јасно - зошто нема ТВ пренос - како што имаше пренос од апсењата?

Нена, Шеќеринска имаше директно јавување во Вестите на „Сител“ од 18.00 обвинувајќи го Латас дека го допрел дното на новинарството.
Латас веднаш и реплицираше дека таа го допрела дното на политиката.
Токму затоа - „дупло дно“.
Цитатите од претходниот коментар се од вестите на Сител од 21.00.
Инаку, и двете страни се препукуваа на тема „кој прв почна“.

ribaro рече...

Алал за компарацијава :)

Ако не се лажам - беа уапсени новинари затоа што си ја вршеле својата професија, а претходно беше физички нападнат и новинар на должност во собраниската сала.
Не видов некој да го уапси напаѓачот - иако сите го видовме во живо, и истиот нема пратенички имунитет.
Наместо да се уапси напаѓачот на новинарот, беа уапсени новинари - затоа што снимале со камери? - оти не видов некое друго логично објаснување.

виолетова рече...

затоа што нема ништо логично...

Анонимен рече...

APPEAL TO THE GOVERNMENT AND THE PRESIDENT OF SERBIA


In the case of establishment of the Tribunal for war crimes in the former Yugoslavia, it was apparent that a precedent has been made when resolutions of the United Nations Security Council (808. and 827.) in 1993 established a new provisional organ with the broad judicial competences. These acts were based on the UN Security Council Resolution 777(1992) and the UN General Assembly Resolution 47/1(1992), and on the assumption that former state (Yugoslavia) as a UN member ceased to exist. In our view, since UN Security Council does not have necessary judicial or legislative legal-setting (norm-creating) functions and powers, and since UN Security Council Resolution 777(1992) and the UN General Assembly Resolution 47/1 (1992) can not alter the basic rights of a member state (FRY), UN Security Council Resolutions 808/1993 and 827/1993 establishing the Tribunal (as an organ of the UN Security Council) represent an ultra vires act of the United Nations. It is apparent that UN organ, such as UN Security Council, can not confer more powers to the other organ (Tribunal for war crimes), than those it has itself, provided by UN Charter. For these reasons, we appeal to the Government of Serbia and the President of Serbia to request that the following Draft Resolution be placed at the next Session of the UN General Assembly:DRAFT RESOLUTION
The General Assembly,
Considering the Article 2 of the Charter of the United Nations,
Considering the functions and powers in the Chapter VII of the Charter of the United Nations,
Considering the General Convention on the Privileges and Immunities of the United Nations of 1946, and, in particular, the legal character of Article 1 and Article 8 (30),
Taking note that a difference in the legal interpretation of the Charter of the United Nations has arisen between the Serbia and the United Nations over the legality of the establishment of the Tribunal for war crimes in the former Yugoslavia,
Considering the Article 96 of the Charter of the United Nations,
For the purposes to determine whether by the delivered United Nations Security Council Resolutions 808 (1993) and 827(1993), United Nations Security Council has made an ultra vires act(s) in execution of functions and powers not expressly provided for in the United Nations Charter,
And for the purpose to determine further course of action,
Decides to submit the following legal question to the International Court of Justice:
Are the resolutions of the United Nations Security Council 808 (1993) and 827 (1993) legally in accordance with the Article 2 of the Charter of the United Nations and provisions of Chapter VII of the Charter of the United Nations?* Made by the joint team headed by dr. Igor Janev, Senior Researcher at the Institute for Political Studies (Institut za političke studije), Belgrade, Serbia, web posted: 22. 10. 2007.

Анонимен рече...

dr Igor Janev proposed this question of UNGA for ICJ: "Is the unilateral declaration of independence by the Provisional Institutions of Self-Government of Kosovo in accordance with international law?".
29.09.2007. Belgrade

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week