Апстиненцијална „Буш-манија“

7/02/2007

Понекогаш, уредничките наслови навистина ме ужаснуваат: Заклетвата на невиност поуспешна од сексуалното образование.

Во текстот пак ќе прочитате сосем друга информација: „...дури 80 отсто од девојките што се заколнале на невиност до брак го кршат своето ветување.“

Значи, дури 80 проценти од девојките стапуваат во сексуален однос без да добијат релевантни информации за безбеден секс.

А што е со момчињата? Само од девојките ли ќе се бара да се заколнуваат на невиност?

Уште еден доказ дека „Буш-манијата“ навистина не враќа во средниот век.

2 коментари:

tunic рече...

Eve uste eden primer na domasna "talentirana novinarka" ..na slicna tema http://www.spic.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=1&EditionID=301&ArticleID=12804

sex на ex рече...

tunic, да не те чуди текстот во Шпиц. Тие веќе имаа една хајка против воведувањето на сексуално образование во училиштата.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week