Илинденска прослава: комитите пристигнаа в Крушево

7/31/2007

После четири дена јавање на коњ, упорните Скопјани се искачија на Крушево.

Немаше само комити, туку и комитки.

Беа пречекани со сите адети.

Во Крушево веќе неколку дена трае манифестацијата „10 дена Крушевска Република“.

1 коментари:

A utre kje go napagjaat gradot, spored programata :)

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week