Верата и тероризмот

3/19/2007Во името на бога и терористичките методи...
Осама и Буш како да биле на пракса у Македонија...

3 коментари:

Струмјан рече...

Чинам, затоа и толку лошо котираме во светот. Нé третираат како лулка на модерниот тероризам.

зимски рече...

хе хе хе..не знам што даљ речам за ова освен дека аналогијата многу ме прима...:D

Ако, ако... најбитно е и понатаму да продолжиме да си ги славиме солунските атентатори, како и славните киднапери на Мис Стон.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week