Пролетна мистерија

3/19/2007

Точакот снесол јајце?

6 коментари:

la motta рече...

сеа е задолжен „багажот“ :)

нена рече...

во што е мистеријата: што е точак, што е машко, или што снесеното е јајце, а не мало точаче (или тротинет, ако тоа е бебе-точак)? :)

zimski рече...

и сеа што е постаро...јајцето или точакот????:D

Filozof рече...

Мојот точак е плантажа на инсекти, менаџирана од пајажина.

Пајакот е службено во заборавените агли на мојата соба, ја управува својата филијала (на поткровјето) со предностите на транс-спратовскиот менаџмент.

„Пајакот... ја управува својата филијала“ - а неговите поданици плаќаат данок - (во) пајажина!

OGISINKO рече...

Што ти е организација на мрежа.
После е лежи лебу да те јадам.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week