Тутунот и алкохолот поштетни од „тревата“!

3/23/2007


Научниците предлагаат нов систем за класификација на дроги, според нивната штетност.
Според новиот систем, екстазито и канабисот се многу помалку штетни од „легалните дроги“ - тутунот и алкохолот (
Scientists tout new drug rankings).
Од сега натаму, пред да запалите цигара, пред да дрмнете една ж'та на екс, и пред да жигосате некого како „наркос“ или „џанки“ - погледнете се прво во огледало!

6 коментари:

Incontinentia Buttox рече...

Не можам а да не се запрашам една ствар: на шо чудо си ти бре Жаре коа у еден ден постираш колку шо нормален чоек тоа за недела дена би го напраил!?

Можда и није све у дрогама, нешто је и у ваздуху ;)

До охридскиот воздух ќе е, пријателе :)
Ај, ќе паузирам малку деновиве...

Анонимен рече...

хмм, ај малку према филмовите!

веднаш си спремен се' да прифатиш, пријателе, дај почести нe' пост-паузално..

Our national drug is alcohol, we tend to regard the use any other drug with special horror.
-- William S. Burroughs

zimski рече...

ракија - конектинг пипл...:):)

OgiSinko рече...

Pred dvaesetina godini imashe inicijativa na grupa italijanski doktori vo ovoj pravec. Da se zabrani tutunot, a dozvolat "trevite".
Filip Moris i drugite kompanii, ja sotrea inicijativata po kratka postapka.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week