Етика во политиката?

3/13/2009

Ете, тоа била целта на кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ. Да внесе етика во политиката. Досега неверојатно му оди. Покажа на дело како се внесува етика на клетви и етика на навреди. Млекарите очигледно не се со сите, штом Џоле е „еден за сите“.

Одеднаш ми стана сосем јасно зошто Џоле и Фрчко се автори на ист учебник. Имаат многу блиска етичко-политичка перспектива.

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week