Предизборните фотки

3/18/2009

Еве ги и фотките опишани во претходната колумна.

Ќе важи ли овој сообраќаен знак на изборните места во недела?


Работното време на опозицијата

Испосник или просјак?


Шчо напраифме?
Некои пак тврдат дека Крсте бил „к'сметлија“, пошто бил испокакан од гулаби.

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week