Дали предизборниот молк важи и за блоговите?

3/21/2009

Колку што гледам, некои партиски блогови се активни и денеска, а молкот го кршат и некои блогери кои отворено агитираат за некои кандидати.
Ако сме медиуми, тогаш правилата треба и за нас да важат, нели?

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week