И по Тито – Титови леви сили!

3/23/2009

Еден од куриозитетите на овие избори:
Според Мост, НСДП освоиле 1,53% од гласовите за листи на градски советници, а Титовите леви сили дури 2,43%. Следствено, партијата на Тито остана без советничко место, а партијата на Јосип Броз освои едно советничко место, исто како и Мила Искреновиќ.

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week