Зомбификација лично!

10/01/2006Од денешната прошетка на Водно.

4 коментари:

Shepard рече...

војводо :)

зомби-војвода, наводно! :)

Bukarski рече...

ко француски филозоф во најубајте години си. жими нане :)

А да прецизираше малку: „ко Маркиз де Сад филозоф во најубајте години си“ :)

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week