Изјава на неделата

10/26/2006

Се воодушевив од реторичката умешност на пратениците на ДУИ:

„- Има луѓе што не оставаат празнина кога ќе заминат, ниту ќе влијаат таму каде што ќе одат.“ - Џеват Адеми од ДУИ (Фадил Сулејмани ја напушти ДУИ)

Сепак, едно пратеничко столче на ДУИ остана празно.

Сега ДУИ има 13 пратеници во однос на 11-те пратеници на ДПА.

Само еден пратенички пребег од ДУИ во ДПА, и ќе бидат пата-пата.

2 коментари:

јаков рече...

Не заборавај дека пата-та на ДУИ и во таа ситуација ќе биде поголема од пата-та на ДПА. 12те пратеници на ДУИ се победнички а оние на ДПА не.

Не заборавам, само констатирам :)

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week