Малечки маченца

6/17/2007


Море, мали крволочни мачки!
Што му вреди на глушецот што е толку „посакуван“?

1 коментари:

dozgulpmus рече...

Felis catus vs. Mus musculus!

Мога мачката ме маправи мешто, моа мо марекуваме инстинкт; ако мие мо маправиме истото, од истата мричина, моа мо марекуваме интелигенција. :)

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week