Сe што сте сакале да знаете за сексот...

6/11/2007

...а сте се плашеле…
… да го прашате - наставникот по веронаука
... да го прашате - Никола Груевски

... да го прашате - Владо Бучковски

... да го прашате - Љубчо Георгиевски
..
. да го прашате - Вуди Ален
Ете ја колумната во „Форум“ и во електронска верзија.

4 коментари:

Sataniel рече...

Не знам зошто те замислував како Жерновски цело време.
И покрај тоа што сексот секогаш пали, што и да се напише, колумната ти е навистина супер. ;)

Благодарам,
иако не се согласувам дека „сексот секогаш пали, што и да се напише“...
Зависи какви се очекувањата :)

нена рече...

апсолутно се слагам дека сексот секогаш пали, што и да се напише. пример ти се онаа како се викаше, што ги опишува као демек своите еротски догодовштини во “вечер“, даље Барби у вест, Ребека и нејзините фамозни теории за нашата малограѓанска средина у “форум“, како и во последно време Софи, исто така во “форум“.Сите весници профитираа од овие писанија.
Не ја бројам Јасна Котевска горе зошто не заслужува да се најде во тоа друштво.
интересно, СИТЕ колумнистики(ова условно колумнистки) кои иоле пишуваат во врска со/за сексот, ко што гледаме , се жени. Џоле Такси од “вечер“ и Рамбо поручуе од дамнешен “фокус“ нема да ги сврстам зошто они палат на тема шовинизам, сексот е секундарен (ако не и терциерен) за нив.

„интересно, СИТЕ колумнистки(ова условно колумнистки) кои иоле пишуваат во врска со/за сексот, ко што гледаме, се жени“
Така и ќе остане, најверојатно.
Оти мојата колумна не е толку за сексот, колку за сексуалноста.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week