„секси“ колумна во „Форум“

6/07/2007


Во секој втор „Форум“ - „секси“ колумна од авторот на блогов.
Секакви коментари се добредојдени.

12 коментари:

нена рече...

лажеш! (ова е реторичка изјава :)
фино, мојот омилен блогер у мојот омилен магазин. и редно беше да се споите после толку флерт со други весници! :)

Што им лошо во флертувањето?
Ете, токму умешноста за флертување со медиумите, ептен му го дига на Груевски.
Рејтингот, де... :)

dozgulpmus рече...

Да зачиниме со уште малку од господинот со кларинетот! :)

Bisexuality immediately doubles your chances for a date on Saturday night.

Is sex dirty? Only if it's done right.

Sex between 2 people is a beautiful thing; between 5 it's fantastic.

Sex is like having dinner: sometimes you joke about the dishes, sometimes you take the meal seriously.

Sex is the most fun you can have without laughing.

Sex without love is a meaningless experience, but as far as meaningless experiences go its pretty damn good.

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

нена рече...

хех...
многу одамна на овој блог се апсолвираа муабетите за вуди ален...

http://jasnesumjas.blogspot.com/2006/03/blog-post_114301060296367208.html

Некои од цитатите се искористени во колумната, во имагинарниот дијалог со Вуди.
Btw, има многу муабети за Вуди Ален... :)

roxane рече...

еи, не ми се верува !!!

овој блогер , ваму на други места пишува за сексови, оргазми што ли, а нас овде не гњави со устави, резолуции, пактови ееееееј :(

па и ние сакаме малку сексче

дај жарко тоа колумната овде (кога на форум ќе му истечат property rights) :D :D

хоќемо секса!

нена рече...

роксен , разгледај малку по архивите на блогеров. поготово ќе те упатам на фељтонот
“соочи се со различноста“ , у јуни -јули 2006 та.
јеботе, само ја ли памтам све напишано тука? :)

Mi Tko? :) рече...

Нена, памтам и јас од периодов по нешто ама лошо тоа што цела година измина оттогаш, туку ај не е ни мое да преткам по уредувачката (премногу)политика на блогов :)

ако колумнава стално иде под овој наслов како на сликчето тогаш мислам да е пре-пре-прежвакан, ако е само оваа тогаш би можело да помине.

името на колумната се вика „еротикон“, а насловите ќе се менуваат.
Следниот текст, најверојатно, ќе биде на тема „македонски секс“, инспириран од една друга колумна.

процедурално:

„Се“ не се пишува така (како на сликата) туку со обратна цртичка како овде: „Сѐ“ (ова ќе го видите ако имате асален фонт, моја препорака, слободните dejavu.sf.net ).

роксан рече...

ненич, отидов ја у архиви..:)) да видам тоа , што пишувал Жар прошлата година..

Дамјан??? не можам да поверувам дека немаш друга работа па си земал да се фаќаш за овакво è наместо нели ваквото é

ц ц ц ццц ц ц ц цц цц ц ц ц цц ц ц ц
форум нели има лекториииии??

ASN рече...

Pa taka be, Zarko.... Batali ustavi i rezolucii... :)

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week