Филмски цитати (2)

3/23/2006

Последните зборови од оригиналниот Crash на Cronenberg:
"Maybe the next one, darling... Maybe the next one..."
Дефинитивно на мојата top-ten листа филмови!

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week