Мало појаснување

3/10/2006

Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија, го објави на својата веб-страница Отвореното писмо до ЕКРИ, со барањето комисијата „да го преиспита прашањето дали г. Љубомир Д. Фрчкоски ги има потребните квалитети за член на ЕКРИ“.
Токму на ова писмо реагираше г-нот Фрчкоски во својата
колумна во „Дневник“, на која следеше моја реакција во еден од претходните постови.
Иако учествував во подготвувањето на писмото, крајната содржина не ми беше позната во време кога ја објавив реакцијата, до утрово кога видов дека писмото е објавено на веб-страницата на Хелсиншкиот комитет.

2 коментари:

Beppe рече...

finally one that speak and wrote in cirillic!

Анонимен рече...

Конечно некој да реагира на неговите глупости.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week