Филмофили, чујте и почујте!

3/15/2006

По успешното завршување на циклусот филмови за „Алтернативни сексуалности“, Марко и Жарко продолжуваат со нов циклус - треш-филмови во „Точка“!
Почнувајќи од следниот вторник во 21.00, ќе бидат прикажани четири филма од раната фаза на неповторливиот
Џон Вотерс, во кои главна улога е спектакуларната треш-икона Дивајн! Како и обично, после секој филм ќе следи муабет.
Инаку, Дивајн бил толку обожуван што после ненадејната смрт во сон, остатоци од неговите гомца биле продавани на аукција во Кристи!!!
Дојдете да проверите зошто!

6 коментари:

Shepard рече...

си го пицнал блогче, честито!

Unknown рече...

Фала што ме инспирираше за „пицнуење“ :)

Анонимен рече...

E, fala za pokrupnite bukvi, mashko, i nie starcive da vidime po nekoe slovo po to monitoringot... (taka li se vika?!) Otkoa me proglasija za nakaj 50, pochnav i da zhmirkam pred ekran, pa ko blagodet mi doe promenava:) Aj, mashko, da ti se mnozhat postove (abe mnogu zaeban vi e zborov?! Gleam i manastire spomnuete, pak li intelektualnosta kje se vrakja u manastire, ko nekad?! Chital sam Hakima Beja, i on ima slichni idei... Da posti, bozhe prosti, so postove, sred nekoga manastira?!) Bozhe sachuvaj od vakva mladina! Al od mene - puna poddrshka!!!

Unknown рече...

Џон Вотерс е „обавезна лектира“ не само за конзервативците, туку и за денешната сексуално „затуцана“ младина преплашена од АИДС паниката.
Затоа и срдечно го препорачувам најновиот „Dirty Shame“, и сите други негови проникливо-откачени филмови полни со стил и разбирање на сексуалните финеси.
Блазираните конзервативци треба да се гаѓаат со треш-естетика!

Shepard рече...

Номад, ми крадеш од идеите датибам! 50, 50, ама краде ко за 25 ;) Таман сакав за бложјите пости да пишам - ПОСТОТ Е ДАР ОД БЛОГА.. ете го..

:)

Анонимен рече...

E, Shepard, mashko (al da ne se nalutat curichkite, nie vo ovie patrijarhalni planini se' taka se oslovueme, dur odrubueme, so zubi glavno, glave na bikove&kokoshke, a curice s malj u glavu prenasamo u asfodelska polja, oti smo pleme hrabrih ratnika&monaha, jebote!), za tebe sam chuja da si, isto, nekakov prorok, ovde, profet, da ne recham?! Zbori se megju ljudi, ni 20 a ko 120!? Ko iz filma Matriks, jebote! Pa chisto da ti izrazim poshtavanje... (oti, gleam, i od vladu te brkaju, bash ko iz filma, onie s kravatu, shto se repliciraju do mozochno ludilo:)

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week