Потресна приказна

9/06/2006

Што да се каже за случајов?
-„Ќерка ми ја уби заталкан куршум, а не рингишпил“ (Дневник)
Луѓето има да си пукаат на свадби се додека полицијата не ги апси пукачите.
Убиецот е можеби непознат, ама соучесникот во убиство – полицијата – и е мошне добро позната на јавноста.

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week