Сателитска

9/15/2006

Што ако државава ни е распукана на сите страни?
Битно ние пенетрираме, ли пенетрираме - на интернет, разбира се.
Што има врска што ѕидовите се распаѓаат?
Битно е да се има сателитска, и два еркондишна!

2 коментари:

zBani рече...

одлична фотографија!!!

фала, фала, денеска ми „светна блицот“ :)

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week