„Безбедност“

9/14/2006

„Светот е побезбеден бидејќи Садам веќе не е на власт“, изјави Џорџ Буш претседател на САД. (А1)
Како ли не му е срам? Па, светската безбедност е на најниско можно ниво откако Џорџ Буш дојде на власт.
Каде и да отидат американски војници станува „оаза на мирот“ и безбедноста. Погледнете само колку е безбедно во
Ирак и Авганистан...
Ќе воспостават ли ОН конечно „внатрешна контрола“ за „светските полицајци“
пред да експлодира гневот во глобална светска војна?

0 коментари:

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week