ВЛАДА-ДПМНЕ?

9/06/2006

Еве што прочитав на една Владина страница:

„ВМРО-ДПМНЕ обрнува големо внимание на религијата, додаде Груевски, напоменувајќи дека Владата ќе ја разгледа можноста за промена на законите што би овозможило воведување на предметот веронаука во училиштата.“ (Груевски и челниците на ИВЗ за воведување веронаука во училиштата...)

Ало, г-не Груевски, од кога почнавме да ја злоупотребуваме официјалната Владина страница за промоција на ВМРО-ДПМНЕ?

И баш ме интересира, ако случајно и се воведе таков предмет, кој ќе го предава?

Ако можат наставниците по ОТП да предаваат информатика, зошто тогаш информатичарите не би можеле да предаваат веронаука?

2 коментари:

Анонимен рече...

„Професоре, како е можно Богородица да била безгрешно зачната?“
- Или било „софтверска грешка“ или немала инсталирано firewall во системот.

Shepard рече...

македонија биче земја теократска..

ќе не распнуваат после..

по христијански.,.

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week