Соочи се со различноста! (3)

6/17/2006


За неки аспекти на сексуалната различност сеуште немаме име во нашиот јазик.
"Wetlook" е насоченост кон носење влажна облека и кон добивање сексуално задоволство од гледањето на други луѓе кои носат влажна облека.
Многу жени уживаат да носат влажна облека, а помалку од нив уживаат да гледаат мажи во влажна облека. "Wetlook" мажите подеднакво уживаат во обете нешта.
Луѓето со ваква сексуална насоченост можат да се поделат во две групи: едни кои настојуваат да останат со влажна облека колку што е можно подолго, и други за кои моментот на навлажнувањето и начинот на навлажнувањето на облеката е најбитен. Некои од мажите воајери од втората група можат да доживеат оргазам само преку гледање жени во влажна облека. Исто така, разлики постојат и во однос на тоа дали навлажнувањето е ненадејно и брзо или очекувано и со колебање.
Кои се омилени нешта на луѓето кои се Wetlook насочени?
Омилено место од станот: туш кабината.
Омилен филм: „10“ со Бо Дерек.
Омилено годишно време и место: лето, покрај плажа.

Омилени места за излегување: кафеа и дискотеки со базени.
Омилена играчка: пиштол на вода.
Омилено место во паркот: тревниците со прскалки за вода.
Омилен поздрав: „Влажни соништа!“
Дали некогаш сте добиле желба неочекувано да му истурите вода или да го испрскате вашиот сексуален партнер?

Дали сте го сториле тоа?

1 коментари:

Анонимен рече...

Excellent, love it! »

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week