Соочи се со различноста (4)

6/27/2006

Летото е идеално годишно време за овошните фетишисти.
Има ли граници за сексуалната имагинација кога станува збор за употребата на овошјето во сексуалните игри?


Колку што има разни видови овошја, толку има и разни видови овошни фетишисти, и уште повеќе начини сексуалната игра да ја направите посочна.
Иако за некои Ким Бесинџер во „9 и пол недели“ е ненадмината овошно-фетишистичка икона, сепак најконтроверзна филмска сцена за мене е сцената со лубеницата во филмот "
The Wayward Cloud".
Уживајте во разновидноста.

2 коментари:

Shepard рече...

ова е крај :)

а тек филмот да го гледаш. :)

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week