Соочи се со различноста (5)

6/30/2006

Кај галактофилијата, или млечниот фетишизам, задоволството се доживува од лактацијата, доењето, или цицањето.
И овој феномен е филмски експлоатиран. Доволно е да ги погледнете само
Teta y la luna (1994) или Bizita Q (2001).
На сликата: контроверзниот Денис Родман „омрсил мустаќ“

5 коментари:

нена рече...

макар да сликата ти е тотално мислидинг, со оглед на тоа што родман не е галактофил (бар не деклариран) туку е дел од кампањата за пиење млеко или како веќе беше.

а иначе млеко бљак! во сите намени!

Фотографијата си поигрува со галактофилски фантазми...

Анонимен рече...

Enjoyed a lot! Quick weight loss centers program review Are american proline waters heaters good Vitamin b vitamins Mattresses sizes http://www.cialis-online-pharmacy-6.info/lowestpropeciapricescanada.html Cheapest refinance loans missouri mazda dealer texas holdem poker Fat tits large asses buy propecia online dreampharmaceuticals com chevrolet camaro jackets Wiseley email marketing bussnesmen managers Used audi transmission

Анонимен рече...

Enjoyed a lot! » » »

Анонимен рече...

What a great site India web affiliate programs http://www.dresses-7.info/Zithromax-and-acne.html Shareware freeware spyware cleaner Female body builder sex nude free Can i still arc weld after cataract surgery built in electric cooktops Asian rappers dodge shadow convertible comparison moving companies for hawaii alcohol safe with zithromax merigold riding jacket

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week