Без коментар

6/29/2006

Може ли да зборуваме за фер избори кога децата се претвораат во партиски војници?
Еве што
предупредуваат некои здруженија: „...децата се присутни во првите редови на митинзите, собирите, како и во лепењето плакати и растурање пропаганден материјал, односно тие се масовно вклучени.“
За жал, децата се искористуваат и на пропагандните материјали на
Министерството за одбрана.
На една од фотографиите: македонски војник држи во прегратка дете облечено во униформа на САД.
Има ли потреба од коментар?

5 коментари:

Анонимен рече...

Секако дека има потреба, Osama! Konečno se otkri.

Името Osama значи „како лав“, а лавот е симбол на еден од македонските грбови.
Тоа значи дека синот на Љубчо во арапските земји најверојатно би го нарекувале „Осама“ :)
А Ал-Каеда и ВМРО би можеле да веат заедничко знаме :) (мала шала)

Анонимен рече...

Обратно е, нашиот војник е облечен во америЧка униформа, со нивна опрема. Детето е во македонска униформа, али интересен детал со америчко знаме, хммм...

толку се одбирам од униформи - ценев според знамињата :)
Да носиш знаме на САД, тоа значи самиот да се претвориш во жива мета.

Анонимен рече...

Very nice site! »

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week