Изјава на неделата

6/05/2006

„Во литературата се пишува за вештерките од 17 век. Појќе ме интересираат сексуалните работнички покрај МРТВ од 21 век.“
(
Букаро во Шамарење на музичките идоли)
Со такви структури како Венко ли „Македонија напред, а не назад“?
П.С. Јавно признавам дека со последните три раскази Букарски мошне пријатно ме изненади. Претенциозноста и препотентноста ослабуваат, и Букарски полека станува Писател со големо П.

1 коментари:

Анонимен рече...

That's a great story. Waiting for more. » » »

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Loading...

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week