Предизборен хумор

6/30/2006

Учителката: „Ајде стани мали Ѓокица да дадеш неколку примери со придавката „црни“.
Мали Ѓокица: „Црни Грујо“, „Црни Бучко“, „Црни избори“, „Црна Македонија“.

Како ќе препознаеш сдсм-овски поп?
Сите попови благословуваат со зборовите „Со господ напред!“, а сдсм-овскиот поп вели „Со господ напред, а не назад!“

Рекламниот спот за Македонија доживува неверојатен успех...
... откако по грешка го пуштаат на Animal Planet.

4 коментари:

GoodBytes рече...

Вицот со попот е одличен. За црнилата, ужас, секогаш сум се згрозувал кога деца ќе научат „трикови на возрасните“.

А за спотот, еве го кај мене: Рекламен спот за Македонија на CNN, го ископав конечно.

Анонимен рече...

Двајца д'ткачи праат муабет:
- За ко ко ко го ќе гласаш?
- За Гр гр гр гревски. А ти?
- За Б учк учк учк овски.

Анонимен рече...

What a great site fas90 fire alarm cable canada Clomid absorption Ferrari 275 http www.nfl football sportsbook betting.com nfl celexa colds Restonic+mattresses Seroquel and high blood glucose air alaska cruises very small digital cameras stages ovarian cancer

Анонимен рече...

Cool blog, interesting information... Keep it UP American gambling roulette American dunwoody intercontinental university liposuction cost Biogenesis skin care provider dsl You sex hurts top sound pregnant Caledon woods golf club Adderall in system motorcycle insurance Cartoon sex gundam seed

Мојот список со блогови

>> <<

Text

Archive

Recent Post

Архива на блогот

Footer Widget 1

Footer Widget 3

Blogger Tricks

Blogger Themes

Catwidget4

Букефалистички парадокси: Филип („љубител на коњи“) стана воин без коњ.

Comments

topads

Footer Widget 2

Популарни објави

Популарни објави

Popular Posts this month

Popular Posts this week